Doresti sa imparti din cunostinte cu altii?

Informatii pentru potentiali profesori/traineri/instructori/contributori

 

Cine poate preda pe Shareskills?

Oricine poate concepe/posta/preda. Atâta timp cât se repecta Termenii si Conditiile noastre.

Ce pot sa predau?

Cursurile de competenta se vor inscrie într-o gama larga de subiecte, inclusiv design, fotografie, afaceri, antreprenoriat, film, moda, muzica, tehnologie, scriere, creativitate si multe altele. Am construit Shareskills pentru oricine care se pricepe bine la ceva si vrea sa impartaseasca si altora.

Ce poate fi inclus într-un curs Shareskills?

Cursurile pot include o combinatie de lectii video, audio, testari, documente etc. La finalul fiecarui modul, cursantii vor sustine un test de verificare a cunostintelor dobandite. Toate cursurile au o durata medie de 30-40 de minute.

Oferiți suport pentru profesori?

Da! Oferim suport si consultanta gratuita pentru realizarea primelor doua module de curs. Suntem de asemenea disponibili pentru orice întrebari.

Se pot castiga bani?

Shareskills are un program de parteneriat, unde veti avea posibilitatea de a castiga bani proportional cu veniturile pe care le genereaza cursurile dvs. Astfel – functie de curs, topic, complexitate etc, puteti primi pana la 50% din venituri. Venitul minim este de 20% din incasarile generate.

Scrie-ne un e-mail la elearning@shareskills.ro sau da-ne un telefon la 021-3262279 pentru a explora impreuna cele mai avantajoase modalitati de cooperare.